2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM İLANI, SINAV TARİHLERİ ve DİĞER HUSUSLAR

Enstitümüz tezsiz yüksek lisans, tezli yüksek lisans ve doktora programlarına 2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı için öğrenci alımı amacıyla gerçekleştirilecek tüm iş ve işlemlere ilişkin bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Bu süreçte olası hatırlatma ve bilgilendirme mesajlarından haberdar olmak için Enstitümüzün sosyal medya hesabına başvurulabilir.

Tam metin: 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA ENSTİTÜMÜZ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM İLANI

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS programlarının özellikleri, başvuru, değerlendirme ve kayıt koşulları (yukarıdaki ilanın ilgili bölümüdür).

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS programları için öğrenci alım sınavları aşamaları ve zamanları

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS programları için tezsiz yüksek lisans yabancı dil yeterlik sınavı

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS programları için 2022-2023 eğitim-öğretim yılı ikinci öğretim tezsiz yüksek lisans programları için uygulanacak öğrenim ücretleri

TEZLİ YÜKSEK LİSANS programlarının özellikleri, başvuru, değerlendirme ve kayıt koşulları (yukarıdaki ilanın ilgili bölümüdür).

TEZLİ YÜKSEK LİSANS programları için öğrenci alım sınavları aşamaları ve zamanları

Stratejik İletişim Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı bilim sınavına yönelik olarak önerilen okuma listesi için tıklayınız.

Medya İletişim Çalışmaları Tezli Yüksek Lisans Programı bilim sınavına yönelik olarak önerilen okuma listesi için tıklayınız.

DOKTORA programlarının özellikleri, başvuru, değerlendirme ve kayıt koşulları (yukarıdaki ilanın ilgili bölümüdür).

DOKTORA programları için öğrenci alım sınavları aşamaları ve zamanları

Medya ve İletişim Çalışmaları Doktora Programı bilim sınavına yönelik olarak önerilen okuma listesi için tıklayınız.

NOT:

- Programlarımızdaki akademik süreçler hakkında bilgi almak için program koordinatörlerimizle iletişim kurulabilir.

- Programlarımızda önceki eğitim-öğretim yıllarında açılan derslerin listelerin listeleri için Üniversitemiz AKTS sayfasında "yüksek lisans" sekmesi

altında ilgili program seçilebilir. Üniversitemizin ders listelerinde güncelleme yapma hakkı saklıdır.