2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Öğrenci Alım İlanı ve Sınavlar

DİKKAT! GÜNCEL DUYURU (30.01.2022):

Sevgili Öğrenci Adaylarımız,

Tezsiz yüksek lisans programlarımıza 2021-2022 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı için kesin kayıt hakkı kazanan adaylarımız, yarın (31 Ocak 2022) saat 15:00'te Enstitümüz web sitesinde ilan edilecektir.

Listeler yayımlandığında, Enstitümüzün sosyal medya hesabından da duyuru yapılacaktır.

Bilgilerinize sunulur.

------------------------------------

Sosyal Bilimler Enstitüsü 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Öğrenci Alım İlanı

ÖĞRENCİ ADAYLARIMIZIN DİKKATİNE! (25.01.2022) Aşağıda ayrıntıları belirtilen öğrenci alım sınavlarımız, (olumsuz hava koşullarına karşın) önceden ilan edildiği üzere ÇEVRİMİÇİ olarak ve ilan edilmiş saatlerde başlayarak gerçekleştirilmektedir.

Başvurunuzun onaylandığı sınavlara, sizlere gönderilen elektronik posta mesajlarında belirtilen şekilde katılmanız önem taşımaktadır.

Güncel duyurulara https://twitter.com/sbegsu adresinden de ulaşmanız mümkündür.

------------------------------------

- Enstitümüz programlarına 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde öğrenci alımı için düzenlenecek yazılı ve sözlü sınavlar ÇEVRİMİÇİ (online) olarak yapılacaktır.

- Bu kapsamda, söz konusu sözlü sınavları teknik problemler nedeniyle tamamlayamayan öğrenci adaylarımızın katılabilecekleri mazeret sınavlarının tarihleri de aşağıda ayrıntılı olarak ilan edildiği şekildedir.